• View posts since last visit
  • View your posts

Logged in as Anonymous. Your last visit was on

You are not connected. Please login or register

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Global announcement&Announcement & Sticky [0]

TopicsRepliesViewsLast Posts
No new posts   

simulide_1.0.0-RC1 Problem displaying images in loaded Circuit

   by Sergei
177Wed Jan 05, 2022 9:35 pm by arcachofo View latest post
No new posts   

V1.0.0 ili9341 bug when Re-flashing

   by TimFisch
20271Mon Jan 03, 2022 10:07 pm by arcachofo View latest post
No new posts   

Critical program failure when using the LED matrix in board mode.

   by Fizik_S
176Thu Dec 30, 2021 2:21 pm by arcachofo View latest post
No new posts   

Simulide 1.0.0 DS1307 pin SQW not working

   by feri
2131Tue Dec 28, 2021 10:39 am by arcachofo View latest post
No new posts   

Simulide 1.0.0 some things to check

   by feri
1160Sat Dec 25, 2021 11:08 pm by arcachofo View latest post
No new posts   

Sine property could have better representation

   by TimFisch
2119Fri Dec 24, 2021 3:09 am by arcachofo View latest post
No new posts   

Simulide 1001, pot

   by Defran
387Fri Dec 24, 2021 2:29 am by arcachofo View latest post
No new posts   

SimulIDE 1.0.0-RC1 preliminary test results

   by acebrian
5184Fri Dec 24, 2021 12:32 am by acebrian View latest post
No new posts   

Arduino Simulide 1001. slow

   by Defran
14424Thu Dec 23, 2021 10:59 am by Defran View latest post
No new posts   

Bug: Driving a Stepper motor causes back-steps

   by TimFisch
4161Thu Dec 23, 2021 10:31 am by arcachofo View latest post
No new posts   

Arduino serial communication problems

   by feri
1140Fri Dec 17, 2021 8:41 pm by arcachofo View latest post
No new posts   

pic16f887 errors

 [ 1, 2 ] by chicodorea
26548Thu Dec 16, 2021 4:30 pm by arcachofo View latest post
No new posts   

Serial communication does not work

   by feri
154Wed Dec 15, 2021 12:44 pm by arcachofo View latest post
No new posts   

New tests in Simulide 1.0.0-RC1 with Arduino UNO

   by feri
5236Wed Dec 08, 2021 8:10 am by arcachofo View latest post
No new posts   

SimulIDE 1.0.0-RC1 Arduino PWM pins do not work correctly

   by samy4sam
2163Wed Dec 08, 2021 4:44 am by arcachofo View latest post
No new posts   

Open as in Windows 10.

   by Defran
3118Fri Nov 26, 2021 4:16 pm by arcachofo View latest post
No new posts   

Save image in jpeg

   by Defran
3139Fri Nov 26, 2021 4:13 pm by arcachofo View latest post
No new posts   

WS2812RGB pin out not working

   by feri
7171Wed Nov 24, 2021 3:51 pm by arcachofo View latest post
No new posts   

Empty MCU Monitor window

   by Bens
197Tue Nov 16, 2021 5:13 am by arcachofo View latest post
No new posts   

SimulIDE 0.4.15-SR9 - Atmega328 TC1 not working in mode 8

   by janjos
5217Sun Nov 07, 2021 11:44 am by janjos View latest post
No new posts   

Simulide 0.4.15-SR9 lost files

   by Fizik_S
1186Fri Nov 05, 2021 7:39 pm by arcachofo View latest post
No new posts   

SimulIDE oscilloscope errors at 2min30sec

   by chicodorea
2115Tue Nov 02, 2021 7:46 pm by arcachofo View latest post
No new posts   

Bad bottom border of Oscope

   by vranik
16232Sun Oct 17, 2021 7:43 pm by arcachofo View latest post
No new posts   

Arduino 0415-7 Logical symbol

   by Defran
187Thu Oct 07, 2021 8:15 am by arcachofo View latest post
No new posts   

debugger in 0415-7

   by Defran
5148Thu Oct 07, 2021 8:14 am by arcachofo View latest post
No new posts   

Oscilloscope

   by Defran
1169Thu Oct 07, 2021 8:13 am by arcachofo View latest post
No new posts   

Circuit doesn't quite work as a subcircuit.

   by jbs30000
5184Tue Oct 05, 2021 10:27 pm by jbs30000 View latest post
No new posts   

Attiny85 load program

   by Defran
2288Sun Oct 03, 2021 1:47 pm by Defran View latest post
No new posts   

Buttons of oscilloscope rotations

   by Defran
488Sat Oct 02, 2021 6:25 pm by Defran View latest post
No new posts   

7 Segaments Dot Point

   by Defran
484Sat Oct 02, 2021 6:22 pm by Defran View latest post
No new posts   

Osciloscopio no funciona con conectores SONDA VOLTAJE.

   by Defran
3163Sat Oct 02, 2021 4:53 pm by arcachofo View latest post
No new posts   

Mouse pointer gets "closed fist" when placed in component menu window!

   by Minessota Klei
2129Wed Sep 22, 2021 7:19 pm by Minessota Klei View latest post
No new posts   

SimulIDE closes after selecting a HEX file to load

   by garg
1207Sun Sep 19, 2021 8:11 pm by arcachofo View latest post
No new posts   

Possible bug

   by jbs30000
11150Thu Sep 16, 2021 3:53 am by jbs30000 View latest post
No new posts   

pic12f675 GPIO3 pin

   by mvillaltaf
2110Fri Sep 10, 2021 7:17 am by arcachofo View latest post
No new posts   

SimulIDE and Timer1 flag TMR1IF in PIC16F887

   by jaltiti
6241Wed Sep 08, 2021 7:58 am by arcachofo View latest post
No new posts   

PIC16F887 ADC Channel 7 (AN7) on pin10 does not work

   by jaltiti
3143Wed Sep 08, 2021 7:57 am by arcachofo View latest post
No new posts   

Servo movement on atmega328

   by Furk
4181Thu Aug 26, 2021 6:54 pm by Furk View latest post
No new posts   

Minor cosmetic error

   by jbs30000
174Thu Aug 19, 2021 7:34 am by arcachofo View latest post
No new posts   

Arduino nano "analogRead(6)" it does not work

   by feri
4145Sat Aug 14, 2021 11:20 pm by arcachofo View latest post
No new posts   

I can't seem to figure out how to make a subcircuit

   by jbs30000
9292Sat Aug 14, 2021 11:20 am by jbs30000 View latest post
No new posts   

LCD HD44780 the cursor is displayed inside the character

   by feri
7152Wed Aug 11, 2021 11:57 pm by arcachofo View latest post
No new posts   

SimulIDE_0.4.15-SR1_Win64 escaping -libraries path

   by EmuMannen
1129Mon Aug 09, 2021 11:38 pm by arcachofo View latest post
No new posts   

SimulIDE crash when wite on USART of PIC

   by Lumiac
11198Mon Aug 09, 2021 4:49 am by arcachofo View latest post
No new posts   

Bug when using custom Arduino Board

   by muelli
2108Sun Aug 08, 2021 7:10 pm by muelli View latest post
No new posts   

Serial Monitor not working with AVR Leonardo

   by rikky
193Sun Aug 08, 2021 5:59 pm by arcachofo View latest post
No new posts   

ILI9341 does not respond to the rotation command

   by feri
147Fri Aug 06, 2021 1:58 pm by arcachofo View latest post
No new posts   

Simulide on MacOS Big Sur

   by Alberto
10159Tue Aug 03, 2021 12:28 am by arcachofo View latest post
No new posts   

Save after App crash

   by Tonigau
295Sun Aug 01, 2021 5:51 pm by arcachofo View latest post
No new posts   

Unable to load IHEX file

   by bjosol
6180Sun Aug 01, 2021 5:01 pm by arcachofo View latest post

Topics [50]

  Back to top

Sort
Sort by
Order

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Moderators : None

Users browsing this forum: None

Permissions in this forum:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum

  • New posts New posts
  • New posts [ Popular ] New posts [ Popular ]
  • New posts [ Locked ] New posts [ Locked ]
  • No new posts No new posts
  • No new posts [ Popular ] No new posts [ Popular ]
  • No new posts [ Locked ] No new posts [ Locked ]
  • Announcement Announcement
  • Sticky Sticky
  • Global announcement Global announcement