Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

CONTEXT_NON_PREPARED ?

2 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1CONTEXT_NON_PREPARED ? Empty CONTEXT_NON_PREPARED ? Fri Feb 24, 2023 1:49 am

LWT98709



arcachofo,

I try to test the scripted "signal" component with the following schematic :
CONTEXT_NON_PREPARED ? Script10

But I get the following error when I start the simulation :

   Simulation Running...

line: 0 0 ERROR Failed in call to function 'Execute' (Code: asCONTEXT_NOT_PREPARED, -4)
The script ended for some unforeseen reason  -4
line: 0 0 ERROR Failed in call to function 'Execute' (Code: asCONTEXT_NOT_PREPARED, -4)
The script ended for some unforeseen reason  -4

I've try to change the clock frequency to 1Mhz and 10kHz. And tried checking "external oscillator"
I use the R1530 trunk version.



Last edited by arcachofo on Thu Jul 06, 2023 5:22 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : Mark as solved (green color))

2CONTEXT_NON_PREPARED ? Empty CONTEXT_NON_PREPARED ? Fri Feb 24, 2023 4:30 am

arcachofo

arcachofo

Hi.

The interface has changed and I didn't update this example.
But it is easy to fix:
Open the sript file and change extClock() function to this:
void extClock( bool clkState )

You can find the script in the data folder, from SimulIDE in File Explorer, find the file, double-click to open in Editor, change the line and click on "Upload" button:

CONTEXT_NON_PREPARED ? Scri10

KerimF and LWT98709 like this post

3CONTEXT_NON_PREPARED ? Empty Re: CONTEXT_NON_PREPARED ? Fri Feb 24, 2023 4:33 pm

arcachofo

arcachofo

I split this to it's own thread so it's easier to find.

4CONTEXT_NON_PREPARED ? Empty Re: CONTEXT_NON_PREPARED ? Fri Feb 24, 2023 5:19 pm

LWT98709



Thanks arcachofo,

I've test it, and it works !

arcachofo likes this post

Sponsored content



Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum